IntoWords Mac
Support

IntoWords Mac

1

Systemkrav

Minimum
OS X Yosemite 10.10

2

Hur installerar man IntoWords Mac?

1. Hämta IntoWords Mac.
  2. Dubbelklicka på IntoWords.dmg, som finns i mappen “Nedladdningar”.
  3. Under Enheter i Finder-fönstret finns det nu tillgång till IntoWords Mac-installationsprogrammet.
  4. Dubbelklicka på installationsprogrammet.
  5. Följ anvisningarna för att installera IntoWords.
  6. Efter installationen kan IntoWords startas genom att öppna programmappen eller Launchpad (finns i Dock). Klicka på videonikonen och se hur du gör det.
3

Hämta röster till IntoWords Mac

När du använder IntoWords Mac så använder IntoWords Apples egna systemröster. Dessa systemröster är ofta valda som standard på din Mac. Men du har möjlighet att få ännu fler röster för IntoWords, om du vill. Följ bara den här korta guiden.

1. Klicka på Appleikonen  uppe i vänster hörn och välj Systeminställningar
    2. Klicka på hjälpmedel
    3. Klicka på Tal

4. Klicka därefter på Systemröst

5. Välj Anpassa

6. Bocka i de röster som du önskar att använda i IntoWords.

4

IntoWords Mac kan inte aktiveras

Om du tidigare hade IntoWords Mac installerad på din Mac kan det hända att ominstallationen kanske inte tillåter dig att aktivera programmet. Det kommer att rapportera att licensnyckeln är ogiltig eller tillhör en felaktig produkt.

För att lösa problemet är det nödvändigt att avinstallera IntoWords Mac så att tidigare versioner av programmet inte finns kvar i systemfilerna. Gör så här.

• Hämta avinstallationsverktyget itw-mac_remove.
  • Kör avinstallationsverktyget.
  • Ange ditt Mac-lösenord när avinstallationsverktyget frågar efter “lösenord”. Du kommer inte att kunna se det du skriver.Avsluta med ENTER.
  • När verktyget rapporterar [Process klar] kan programmet stängas.
  • Hämta och installera IntoWords Mac igen.
5

Hur löser jag problemet "Activation Helper Tool is not installed"?

Om du får ett felmeddelande Activation Helper Tool är inte installerat när du aktiverar IntoWords Mac följ då dessa steg för att lösa problemet:
1. Ta bort IntoWords Mac genom att dra programmet till papperskorgen
2. Öppna Finder
3. Tryck på Command + shift + G
4. Skriv ~/library – Tryck på Alt + ^
5. Sök och ta bort mappen IntoWords
6. Installera och aktivera IntoWords Mac