IntoWords iPad
Support

IntoWords iPad

1

Systemkrav

Minimum
iPad 2
iOS 6.1

2

Varför får jag inte uppläsning med svensk röst?

Den senaste versionen av IntoWords till iPad är en multi-language utgåva som standard läser upp och ger ordförslag på engelska.
Svenskt språkpaket samt de språkpaket du vill ha uppläsning och ordförslag på hämtas i appen .

Du hämtar enkelt det svenska språkpaketet gratis från produktlisten:

Hämta svenskt språkpaket
3

Inloggningen misslyckades. Du vet att du har ett giltigt login.

Kontrollera att du har Sverige som region i Ipadens systeminställningar.

Manual för hur du ändrar Region till Sverige i din Ipad

4

Varför kan man inte skicka doc/docx till IntoWords iPad?

IntoWords iPad hanterar endast .txt filer. Du kan dock välja att spara ett doc/docx dokument som .txt i Word och andra ordbehandlingsprogram.

5

Hur löser man in ett presentkort i App Store?

Spela upp videon för att se hur löser man in ett presentkort i App Store.

6

Hur får jag tillgång till IntoWords iPad?

Privatkunder får tillgång till IntoWords iPad genom att köpa det i App Store och välja knappen Privat då IntoWords startar .
Avtalskunder får tillgång till IntoWords iPad genom att välja knappen Skola och logga in med MV-Login eller Google.

7

Understrukna bokstäver på Intowords tangentbord.

Har du fått understrukna bokstäver på ditt IntoWords tangentbord.
Då ska du stänga av funktionen “Knappformer” i inställningar på din Ipad.
Allmänt > Hjälpmedel > Knappformer

8

OCR tolkar tecken fel när fotograferar av en text.

Även om Optical Character Recognition (OCR) skanningteknik har utvecklats under åren, finns det dock begränsningar.

• Källmaterial som ofta orsakar problem är:
• Liten text (mindre än 12 pt) ger fler fel
• Suddiga kopior (oskarpt foto av text)
• Matematiska formler
• Kopior av kopior
• Färgat papper
• Handskriven text
• Ovanliga eller script-typsnitt

Guider och Manualer för IntoWords iPad