IntoWords Cloud Support

1

Systemkrav

Minimum:

IntoWords till Google Chrome:
(tillägg i webbläsaren Google Chrome)
Tillägget fungerar i Google Chrome på PC och på Chrome book samt Mac.
Google Chrome 21.0

IntoWords Skriv:
Programmet fungerar i följande webbläsare på PC, Chrome book samt  Mac.
Internet Explorer 9.0
Google Chrome 21.0
Safari 5.0
Mozilla Firefox 15.0

2

IntoWords Cloud - Site Blocked

Får du nedanstående fel när du försöker logga in i IntoWords Cloud i Chrome

1. Klicka på de 3 prickarna uppe till höger i Chrome eller tryck (Ctrl+Shift+Del)
2. Klicka på Fler verktyg.
3. Klicka på Ta bort webbinformation…

4. Bocka endast i “Cookies och andra webbplatsdata”
5. I “Rensa följande objekt från” skal den vara inställd på “Genom tiderna” se bild nedan.

6. Klicka “Rensa Webbinformation” och starta om Chrome. Logga in i IntoWords Cloud igen.

3

Hur installerer jag IntoWords plugin till Google Chrome?

Hämta Intowords plugin i Chrome Web Store.
Tänk på att pluginen endast fungerar med Google Chrome på PC & Mac.

4

IntoWords verktygsrad syns inte i Office 365

Om IntoWords tillägget är påslaget och du ändå inte ser IntoWords verktygsrad. Verifiera att dokumentet du har öppet är i Redigerings läget. Om inte, klicka på knappen uppe till höger i det öppna fönstret

5

Intowords menyer är på engelska

Är menyerna i IntoWords på engelska eller saknar du funktioner?

Detta kan bero på att du har Google Chrome på ett annat språk än svenska.
För att ändra språket i Google Chrome till svenska, gör så här.

Du kan även ladda ner denna instruktion som PDF genom att klicka här.

1.Klicka på ”tre prickar” uppe till höger och sedan Settings (Inställningar).

2. Klicka på Advanced (Avancerat) längst ned
(du kan behöva scrolla ner på sidan).

3. Klicka på Language under Languages (Språk)

Om svenska inte finns i listan lägger du till det genom att klicka på Add languages.
(Lägg till språk)
Finns svenska som språk gå till punkt 5.

4. Skriv Swe för att hitta svenska utan att behöva leta i listan över alla språk.
Bocka i enligt bilen och klicka på Add.

5. Klicka på ”tre prickar” enligt bild.

6. Bocka i enligt bild. Display Google Chrome in this language
(Visa Google Chrome på detta språk).

7. Klicka på ”tre prickar”enligt bild.

8. Välj Move to the top (Flytta högst upp).

9. Klicka Relaunch (Starta om).

Nu ska du ha svenska menyer i både IntoWords och Google Chrome.

Guider och Manualer för IntoWords