Flexprogram

Support Minneslek Mattelek Mattekoden

1

Systemkrav

Systemkrav – minimikrav

För att träna så behöver du en dator (PC eller MAC) eller läsplatta (t.ex. iPad, Android) med internetuppkoppling.
Vi rekommenderar att du använder Google Chrome som webbläsare för PC och Android.
För iPad och MAC rekommenderas också Google Chrome men fungerar i Safari.
Träningen ska ske med iPaden (läsplattan) i liggande läge.
OBS! Kontrollera därför att riktningslåset (knappen på ena långsidan på iPad) inte är låst i stående läge.
För PC och Mac krävs minst följande hård- och mjukvara:

Windows (PC)
CPU: Intel Pentium 4 2.33 GHz (eller bättre)
RAM: Minst 256MB
GPU: Minst 128MB grafikminne

Mac
CPU: Intel Core™ Duo 1.33GHz (eller bättre)
RAM: Minst 256MB
GPU: Minst 128MB grafikminne

3

Starta en träningsprofil.

För att träna med en elev, eller logga in för att följa dina elevers träning, gör du så här:

1. Gå till www.flexprogram.net/mv
2. Logga in med MV-ID (använd elevens MV-ID för att skapa träningsprofil och träna, du använder ditt för att följa dina elevers träning).
3. Välj program.

Material för att komma igång

Utförligare information om hur du använder det nya systemet finns i guiderna nedan.