CD-ORD 9 Support

CD-ORD 9

1

Systemkrav

Systemkrav – CD-ORD 9

Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10.
Processor: 2,4 GHz eller motsvarande.
Ram: 200 MB.
Hårddiskkrav: 800 MB.
Skärmupplösning på 1024×768.
Ljudkort och ev. högtalare.

Om CD-ORD används tillsammans med Word måste det vara Word 2007 eller högre.
Om CD-ORD används tillsammans med Internet Explorer måste det vara Internet Explorer 9 eller högre.

Adobe Reader 10.0 eller högre.
Windows Media Player 9.0 eller högre.
Microsoft Media Feature Pack till Windows 7N, 8N och 10N

———————————————-

Generellt kommer programmets funktion att vara avhängigt av vilka andra program, som används samtidigt samt av vilket operativsystem och vilken dator, som används.

2

CD-ORD 9 startar inte.

Har du problem med att starta CD-ORD 9 eller får ovanstående felmeddelande så kan du göra följande.

• Ladda ner vår startup fix
  • Kör filen som administratör (högerklick)
  • Problemet ska nu vara löst. Starta CD-ORD igen.
3

Spara inloggning i CD-ORD

Du kan spara din inloggning i CD-ORD genom att “bocka” kom ihåg mig.
Du måste logga in igen efter knappt en månad.

Alternativt kan du göra det efter att du har loggat in i CD-ORD 9.
Bocka då i “Kom ihåg mig” (se nedan)

Vill du ta bort din sparade inloggning så tar du bort “bocken” framför “Kom ihåg mig”.
Nästa gång du startar CD-ORD 9 så blir du ombedd att logga in.

4

Ska jag logga in online i alla CD-ORDs komponenter för att de ska fungera offline?

Nej, du loggar endast in i CD-ORD. Då hämtas dina rättigheter till SkanRead, röster och Ordbok.

Hur byter jag röst i Bildläsaren och Skanread?

2. Klicka på Fråga efter.
3. Bocka i Röst och hastighet.

CD-Ord avinstallationsverktyg

Du laddar ner verktyget här: http://support.mikrov.dk/Tools/mv-uninstaller.exe

Guider och Manualer för CD-ORD 9