På MV-Nordic prioriteras support lika mycket som MV-Nordics övriga produkter.

Hur kan vi hjälpa dig?
Vår uppgift är att ge dig support så att du får optimalt utbyte av våra program och produkter. Ingen fråga är för liten eller för stor för att vi ska att hjälpa dig vidare - antingen med en konkret lösning eller en workaround som passar din IT-miljö.
Ditt ärende påbörjas inom 24 timmar på vardagar, oavsett om du har kontaktat oss per mail eller telefon.

Vad kan jag få support på?
Supporten tillhandahåller installations, konfigurations och funktionssupport för MV Nordics egna avtal och program. Vi tillhandahåller även installationssupport till alla andra produkter som säljs av oss.

Vad får jag inte support på?
Vi ger inte support till elever och föräldrar gällande Elevavtalet. Denna support ges av skolans IT-kontaktperson eller IT-avdelning.

Personlig service.
Vi ger 100 procent personlig service - här finns inga standardsvar, e-postmallar eller automatiskt genererade mail. Du får ett mail med ärendenummer som kvitto. All återkoppling kommer att formuleras utifrån just ditt problem - och det är gratis.

En kontaktperson
Supporten på MV-Nordic arbetar efter ITIL-princippet SPOC (Single Point of Contact). Det betyder att du som kund har en kontakt genom hela supportärendet. Du ska bara behöva förklara problemet en gång, och kan vi mot förmodan inte lösa problemet direkt så hantera din handläggare nödvändig kontakt mellan våra avdelningar. Du kommer naturligtvis att hållas underrättad om hur det förlöper.

Självbetjäning
Om du är mer intresserad av att själv hitta svaret, finns hjälp på vår hemsida. Under Support kan du läsa allmän supportinformation om våra produkter och hitta svar på problem som vi redan har löst åt andra (FAQ).

Live Support
MV-Nordics support använder ett supportverktyg (TeamViewer). Vilket gör det möjligt för oss at "se" din dator och i samarbete med dig lösa problemet. Detta verktyg laddar du ner från vår supportsida. Inget kommer installeras på din dator, utan körs endast vid supporttillfället. Du måste ge oss ett ID och lösenord som programmet visar på din dator. Lösenordet är ett engångslösenord. En förutsättning är att du har internetförbindelse.
Live Support finns till både MAC och PC och du hittar det på supportsidan.