Matematikhuset webb

Support
Matematikhuset webb

Hämta klient (zip-fil)

Installationssupport - finns inte

FAQ

1 Jag blir inte utloggad från Webbprogrammen i Google Chrome

Jag blir inte utloggad i webbprogrammen trots att jag stänger Google Chrome.
Du har troligtvis funktionen “Fortsätt köra bakgrundsappar när Google Chrome avslutas”  aktiverad.
Du kan stänga av den på två sätt:

Meddelandefältet:
Chrome_Background_service1.jpg Chrome_Background_service2.jpg

Det går också att stänga av i inställningarna för Google Chrome:

• Klicka på Chrome menyn (eller tryck Alt+E)
• Välj Inställningar
• Klicka på Visa avancerade inställningar ...
• Scrolla ner till sektionen ‘System‘
• bocka av “Fortsätt köra bakgrundsappar när Google Chrome avslutas”

ID: 6656