SkanRead

Support SkanRead

FAQ

1 Hur byter jag röst i Bildläsaren och Skanread

1. Skanreadmenyn

2. Klicka på Fråga efter.

3.Bocka i Röst och hastighet.

Skanread fråga efter.jpg

ID: 7708
2 Adobe plugin CD-ORD Skanread

Nu integrerar CD-ORD 8 med Adobe Reader XI (version 11)

Adobe Acrobat Reader XI innehåller ändringar i programmets användning av plugins från andra leverantörer. Detta har medfört att CD-ORD inte har fungerat med full integration, då man använt programmet i kombination med den senaste versionen av Adobe Reader XI. Denna problemställning har nu lösts med en ny plugin, som stöder Adobe Reader XI.

Hämta plugin som självextraherande exe-fil.

Hämta plugin som msi-fil ämnad för central distribution (till administratörer).
Filen är paketerad som zip-fil och ska extraheras efter download.

ID: 6788
3 Varför kommer där ett fel vid OCR-behandling av en PDF?

Felet uppstår för att namnet på en PDF-fil är för långt.. Döp filen till ett kortare namn.
Felet kan uppstå på Windows XP, Windows 7 og Windows 8.

ID: 6786
4 Varför kan jag inte OCR-behandla min fil eller mitt dokument

Programmet Skanread kan inte OCR-behandla filer/dokument som innehåller komma i fil/dokumentnamnet.
Döp om filen/dokumentet och försök igen.

ID: 6790
5 Skanread Licensuppdatering senast 31/12 2013

SkanRead licensuppdatering

Licensen för SkanRead går ut den 31 december 2013.

Vill du hämta installationsfilen nu? Uppdateringen tar bara ett par minuter.

För att köra patchen så förutsätts det att Skanread 2.0.1 är installerat!

Hämta SkanRead patch (.exe) 2.0.3 här.

Ladda ner patch MSP.

Du kan också hämta den fulla versionen av SkanRead version 2.0.3 här.

ID: 2198