Minneslek på CD

Support Minneslek

FAQ

1 Modul 8 Minneslek Flex

Jag får fel fast jag svarar i rätt ordning i modul 8

Tänk på att i modul 8 så skall man svara med grönsakerna först och sedan djuren.

Säger programmet gurka, katt, paprika är rätt svar: Gurka, paprika, katt.

ID: 4381
2 Felmeddelande vid installation

Jag får upp ett felmeddelande om .net framework när jag försöker installera programmet.
Jag får ett felmeddelande vid start av program efter nyinstallation.

Svar: Programmet kräver att "Microsoft .net framework 2.0" är installerat på datorn, vilket kan installeras via Windows Update eller laddas ner direkt.

Direktlänkar:

Microsoft .NET Framework version 2.0 Redistributable Package (x86)
 www.microsoft.com/downloads/sv-se/details.aspx

NEDANSTÅENDE ENDAST FÖR 64-bitars WINDOWS
Microsoft .NET Framework version 2.0 Redistributable Package (x64)
www.microsoft.com/downloads/sv-se/details.aspx

( med förbehåll att inte Microsoft ändrar Url )

ID: 4383