Mattelek Flex Online

Support
Mattelek Flex Online

FAQ

1 För dig som ska träna

De unika direktlänkar som tidigare har funnits för varje elev och tränare används inte längre. För att träna med en elev, eller logga in för att följa dina elevers träning, gör du så här:

1. Gå till www.flexprogram.net/mv
2. Logga in med MV-ID (använd elevens MV-ID för att skapa träningsprofil och träna, du använder ditt för att följa dina elevers träning).
3. Välj program.

Material för att komma igång

Utförligare information om hur du använder det nya systemet finns i guiderna nedan.

Starta träning med Minneslek

Starta träning med Mattelek

Starta träning med Mattekoden

ID: 7186
2 Tips

Se till att inte ha andra program eller webbsidor uppe samtidigt då det kan påverkar prestanda.

– Om träningsprogrammet inte startar som vanligt testa att

- 1. rensa cacheminnet alternativt
- 2. träna med annan webbläsare.

- Rekommenderad webbläsare är Chrome för Windows och Safari för iOS.

ID: 6725