LEGO® MINDSTORMS® Education NXT

Support
LEGO® MINDSTORMS® Education NXT

Hämta klient (zip-fil)

Installationssupport

Snabbstart - Finns inte

Systemkrav

Readme

FAQ

1 Programfix till LEGO MINDSTORMS Education NXT 2.1 f3 Windows

Du måste ha installerat LEGO MINDSTORMS Education NXT 2.1 innan du kan installera denna programfix.

Samma systemkrav som för LEGO MINDSTORMS Education NXT 2.1 gäller för denna programfix. Se ”Read me”-filen för LEGO MINDSTORMS Education NXT 2.1 för mer information om dessa systemkrav.

ÅTGÄRDADE FEL

Programfixen till LEGO MINDSTORMS Education NXT 2.1 f3 åtgärdar följande fel:

• Att köra ett experiment för datauppsamling fler än en gång eller importera en datauppsamlingsfil kan leda till ytterligare datapunkter.
• När vissa program öppnas leder det till att inga program kan laddas ner, felkod 1003.
• Endast Intel Mac: Programskärm eller diagram ser gult ut vid utskrift.
• Endast Mac, endast Adobe Flash nyare än 10.0: Allvarliga problem, Mac OS visar kraschdialogruta när programmet avslutas.

Ladda ner programfixen f3 till LEGO MINDSTORMS Education NXT 2.1

ID: 5946
2 LEGO NXT Education 21f5 Patch for Mac

Du måste ha installerat LEGO MINDSTORMS Education NXT 2.1 innan du kan installera denna uppdatering. Samma systemkrav som för LEGO MINDSTORMS Education NXT 2.1 gäller för denna uppdatering.

ÅTGÄRDADE FEL

f5-uppdateringen till LEGO MINDSTORMS Education NXT 2.1 åtgärdar följande fel:

Obs! Denna uppdatering omfattar alla aktuella uppdateringar. Inga tidigare uppdateringar krävs.

• Att köra ett dataloggexperiment mer än en gång eller importera en dataloggfil kan resultera i extra datapunkter.
• Om man öppnar vissa program kan man inte ladda ner andra program, felkod 1003.
• Gäller endast Mac med Intel-processor: Programkanvas eller diagram skrivs ut i gult.
• Gäller endast Adobe Flash i senare version än 10.0: Svåra användbarhetsproblem, Mac OS-krashdialogruta visas när programmet stängs, vissa filmer laddar inte.
• Förloppsindikatorn visas inte korrekt vid start.

Ladda ner f5-uppdateringen till LEGO MINDSTORMS Education NXT 2.1

ID: 5947