LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

Support

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

FAQ

1 Hur kan jag ladda ner EV3 programvara och Design Enginering project?

Hur kan jag ladda ner EV3 programvara och Design Enginering project?

Vi rekommenderar, att man börjar med att skapa ett LEGO-ID.
Gå till LEGO's hemsida här.

Sedan aktiverar du dina produkter.
Aktiveringskoder finns också på din faktura.

Observera att aktiveringskoderna är engångskoder. Aktiveringskoderna används inte vid aktivering av själva produkterna, utan enbart för att få tillgång till download av programvara från LEGOs hemsida. Din faktura innehåller 2 aktiveringskoder. Den ena aktiverar download av EV3-programvara och den andra aktiverar download av Design Enginering Project.

ID: 2256
2 Hur kommer jag igång med LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

Du ska använda koden som anges på din faktura och följesedel. Dessa följde med vid leveransen av materialet från MV Nordic. När information och kod har angivits kan du ladda ner EV3 mjukvaran. Du har tillgång till materialet på svenska, danska, norska och engelska.
Du kan ladda ner versioner för både PC och Mac.

Den svenska versionen till PC heter:
LME-EV3-WIN32-SV-01-01-full-setup.exe

Den svenska versionen till Mac heter:
LME-EV3-OSX-SV-01-01-full-setup.dmg

PÅ "Din sida" finns ditt licensbevis och olika installationsanvisningar.
Från "Din sida" kan även bjuda in en kollega på din skola som kan hämta mjukvaran.
Ett krav är att kollegan arbetar på skolan som köpt licensen.

ID: 5121