IntoWords till iPad

Support
IntoWords till iPad

Hämta klient (zip-fil)

Installationssupport - finns inte

FAQ

1 Understrukna bokstäver på Intowords tangentbord

Har du fått understrukna bokstäver på ditt IntoWords tangentbord.
Då ska du stänga av funktionen "Knappformer" i inställningar på din Ipad.

INSTÄLLNINGAR > ALLMÄNT > HJÄLPMEDEL

ID: 7889
2 Ny version av Intowords 3 i App Store

Nu finns det en ny version av Intowords till iPad i App Store
Intowords version 3 är kompatibel med IOS 9 och 9.1
. appstore-se.jpg

ID: 6785
3 Skicka Intowords dokument till annan App på iPad

ID: 5886
4 Problem med engelsk röst i Intowords till iPad

Problem med den engelska rösten.
Du ser en blå linje i flaggan medan den laddas ner och i knappen står det avbryt.
När rösten är nerladdad finns ingen blå linje i flaggan och i knappen står det ta bort paket.
Prova med att stänga appen och starta den igen.
Problem kan uppstå om du uppdaterat din Ipad till IOS 8 och du har haft Intowords installerat.

Inställningar i Intowords till iPad fungerar inte efter uppdatering till IOS 8:
https://www.mv-nordic.com/se/support/produkter/intowords/support-intowords-till-ipad

ID: 5683
5 Inställningar i Intowords till iPad fungerar inte efter uppdatering till IOS 8

INTOWORDS_IOS8.jpgEfter uppdatering till IOS 8.0 fungerar det inte att ändra inställningar för ordlista. Vissa har upplevt att appen "bara snurrar" hela tiden.
Lösningen är att radera Intowords och på nytt hämta den på Appstore.

Länk till Intowords till iPad.

ID: 5336
6 Hur ger man Intowords till iPad som en gåva via App Store?

Hur ger man Intowords till iPad som en gåva via App Store?

Flera kunder har efterfrågat att kunna ge Intowords till  iPad som en gåva via App Store. Detta är inte möjligt då appen i grunden är gratis att ladda ner. Betalning görs inne i själva appen. I stället kan du ge ett presentkort till App Store, så att mottagaren kan köpa Intowords till  iPad utan att det dras på det kreditkort som är kopplat till mottagarens Apple ID.

ID: 2222
7 IntoWords till Ipad startar inte eller kraschar.
Då har du med största sannolikhet en Ipad 2 (mini).
Ipad 2 (mini) har bara hälften så mycket RAM (arbetsminne) som en Ipad 3.
Detta gör att om du har flera appar igång så startar inte IntoWords eftersom appen använder mycket minne.
Stäng alla appar för att frigöra minne i din Ipad. Ev starta om den.
Minimikrav för IntoWords är Ipad 2 (mini) men Ipad 3 eller högre rekommenderas.

Vilken Ipad har jag?
support.apple.com/kb/HT5452
ID: 4749
8 Fotografera text och få den uppläst

Även om Optical Character Recognition (OCR) skanningteknik har utvecklats under åren, finns det dock begränsningar.

• Källmaterial som ofta orsakar problem är:
• Liten text (mindre än 12 pt) ger fler fel
• Suddiga kopior (oskarpt foto av text)
• Matematiska formler
• Kopior av kopior
• Färgat papper
• Handskriven text
• Ovanliga eller script-typsnitt
ID: 4670
9 Vilken iPad har jag?
10 Nyheter i version 2.1.0

Uppläsning under skrivning med 'bokstavsljud eller bokstavsnamn', 'ord' och 'mening' är tillagt.
Förbättrat uttal.
Storleken på appen är reducerad.

ID: 5387
11 Hämta IntoWords i Appstore

Hämta IntoWords
i App Store

IntoWords till iPad kräver iPad 2, eller nyare. Ipad 3 rekommenderas

ID: 5390