CD-ORD på USB

Support
CD-ORD USB

FAQ

1 Alternativet att läsa upp från PDF-dokument är gråmarkerat i CD-ORD

Alternativet att läsa upp från PDF-dokument är gråmarkerat i CD-ORD

Svar: Om ni har detta problem, kör filen "adobeplugininstall.exe" som finns i programmappen och se om inte det löser problemet.
Använder ni Acrobat Reader X så avaktivera skyddat läge: Menyn Redigera, Inställningar, Kategorin Allmänt. bocka av "Aktivera skyddat läge vid start".

Systemadministratörer kan distribuera registernycklar, om "Aktivera skyddat läge vid start" Adobe Reader X 10.0 ska vara inaktiverat.
Följande registernyckel gället då:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Adobe\Acrobat Reader\10.0\FeatureLockDown]
"bProtectedMode"=dword:00000000

ID: 2330
2 Varför får jag ett felmeddelande när jag startar CD-Ord på USB

Microsoft har skickat ut en säkerhetsuppdatering som blockerar flera program
bland annat CD-ORD på USB version 8.2
.

För att få CD-ORD att fungera igen så skall KB3045999 avinstalleras.

• Klicka på Startknappen
  • Välj "Kontrollpanelen"
  • Välj "Avinstallera ett program"
  • Klicka på "Visa installerade uppdateringar"
  • Markera uppdateringen 'KB3045999' i listan
  • Klicka på knappen "Avinstallera"
  • Klicka på knappen 'Ja'
  • Starta om datorn om du blir ombedd att göra det.
ID: 5955
3 Hur uppdaterar jag min Skanread-licens för CD-Ord på USB ?

SkanRead-licensen i CD-ORD på USB upphörde 31/12-2013.
Du kan gratis uppdatera din SkanRead licens på följande sätt:
1. Anslut CD-ORD på USB till datorn men öppna inte CD-ORD.
2. Hämta gratis SkanRead patch till din dator via denna länk.
3. Kör SkanRead-patchen från din dator var på CD-ORD på USB uppdateras med den nya SkanRead-licensen.

ID: 5768
4 CD-ORD på USB fungerar inte på Windows 8.

CD-ORD på USB fungerar inte på Windows 8.

ID: 2188