10Fingrar

Support
10 Fingrar

FAQ

1 Vad är lösenordet för administrationsverktyget i 10fingrar?

Standardlösenordet är: "lärare". Lösenordet kan dock ändras.

ID: 3945
2 Programmet installeras inte

Problem att installera t.ex 10 fingar när msvcr71 och msvcp71.dll saknas.

Ladda ner filerna HÄR. Kör som admin med default path.  (Om du får en varning, så är filerna virusfria och kan köras)
Programmet installeras inte (inga ikoner på startmenyn) MSVCR71.dll saknas. Installera Java senaste version eller .NET Framework 1.1

ID: 3949