CD-ORD 10 Support

CD-ORD 10

1

Systemkrav

Systemkrav – CD-ORD 10

Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10
Processorhastighet: 2,4 GHz eller motsvarande – Intel i3 rekommenderas
Ram: 4 GB
Hårddiskutrymme: 10 GB
Ljudkort och eventuellt högtalare

2

Spara din inloggning i CD-ORD

Du kan spara din inloggning i CD-ORD genom att “bocka” kom ihåg mig.
Du måste logga in igen efter knappt en månad.

Alternativt kan du göra det efter att du har loggat in i CD-ORD.
Bocka då i “Kom ihåg mig” (se nedan)

Vill du ta bort din sparade inloggning så tar du bort “bocken” framför “Kom ihåg mig”.
Nästa gång du startar CD-ORD 9 så blir du ombedd att logga in.

3

CD-ORD startar inte

Har du problem med att starta CD-ORD 10 eller får ovanstående felmeddelande så kan du göra följande.

• Ladda ner vår  STARTUP FIX  fungerar på både CD-ORD 9 & 10.
    • Extrahera filen
    • Kör filen  cd-ord_startupfix.bat  som administratör (högerklick)
    • Problemet ska nu vara löst. Starta CD-ORD igen.
    • Alternativt öppna utforskaren och skriv %appdata%\MV-Nordic
    • Radera filen mvid-device-connector.INI
4

CD-ORD avinstallationsverktyg

Du kan enkelt avinstallera CD-Ord, Skanread, Ordböcker och samtliga röster med detta verktyg.

Detta kan vara en fördel att göra om du har en äldre version av CD-Ord och skall installera en nyare version,
eller om du har problem med en befintlig installation och vill ominstallera.

Tänk på att verktyget avinstallerar alla program från Vitec MV (MV-Nordic och Elevdata).

Du laddar ner verktyget här: http://support.mikrov.dk/Tools/mv-uninstaller.exe

5

CD-ORD 10.1.10 patch

Har ni problem med att CD-ORD 10 fryser, vill ha snabbare uppläsning eller har problem med skärmskalning?

Ladda ner och installera denna patch för diverse bugg-fixar.

Guider och Manualer för CD-ORD 10