CD-ORD ikon

Support CD-ORD 9.0

1

Systemkrav

Systemkrav – CD-ORD 9

Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10.
Prosessorhastighet: 2,4 GHz eller tilsvarende – Intel I3 anbefales
Ram: 240 GB – SSd anbefales
Harddiskplass: 10 GB
Lydkort og evt. høyttalere.

Nødvendige tilleggsprogram

Hvis CD-ORD brukes sammen med Word, må det være Word 2007 eller nyere.
Hvis CD-ORD brukes sammen med Internet Explorer, skal det være Internet Explorer 9 eller nyere.
Adobe Reader 10.0 eller nyere.

Windows Media Player 9.0 eller nyere.
Microsoft Media Feature Pack til Windows 7N, 8N og 10N.

Generelt vil programmets ydelse avhenge av hvilke andre program som avvikles samtidig samt av hvilket operativsystem og hvilken PC som brukes.

2

PostgreSQL 9.0 feil ved oppstart av CD-ORD

Feilen under oppstår når man åpner CD-ORD 8/9 etter Windows 10 har installert den nye Creators Update.

For å løse feilen må det kjøres en oppdatering på ordboken. Dette gjøres ved å downloade og installere en oppdatering.

Sånn installerer du oppdateringen:

1. Trykk på linken under som passer til din CD-ORD versjon.

ddo_installfix.exe

1. Download filen og kjør installasjonen.
  2. Gjenstart CD-ORD.
3

Hvorfor vises det ingen ordforslag i CD-ORD 9 med noen onlinetekster?

Opplever du problemer med at CD-ORD 9 ikke kommer med ordforslag i noen Onlinetekster, kan du gjøre følgende:

• Sørg for at du bruker Microsoft Internet Explorer.
  • Åpne Microsoft Internet Explorer, trykkpå tannhjulet i skjermens høyre hjørne.

Tryk på tandhjulet i Internet Explorer 11

• Trykk på Internettinnstillinger.

• Velg fanen «Sikkerhet», og slå av haken i «Aktivér beskyttet tilstand».

• Gjenstart deretter Internet Explorer og ordforslagende skulle virke igjen.
4

CD-ORD 9 starter ikke opp

Opplever du problemer med å starte opp CD-ORD 9 , eller får du feilbeskjeden over, kan du gjøre følgende:

• Download vår CD-ORD startupfix (zip-fil)
  • Kjør filen som administrator (høyreklikk)
  • Problemet skulle nå være løst, start CD-ORD igjen.
5

Hvorfor vil ikke CD-ORD lese opp med Adobe Reader?

Hjelpeprogrammet Adobe Plugin skaper forbindelse mellom CD-ORD 9 og Adobe Reader slik at opplesning via play-knappen kan benyttes.

Hent Adobe Plugin til CD-ORD 9

Detaljeret beskrivelse
Den nyeste utgaven av CD-ORD (version 9.0.) vil ved hver oppstart av CD-ORD forsøke å installere Adobe Plugin’et, hvis det mangler – men hvis denne automatikk feiler kan det være nødvendig å installere Adobe Plugin’et fra linken over.

Utrulling av Adobe Plugin

På nåværende tidspunkt finnes det ikke en MSI utgave av Adobe Pluginet. Det er derimot laget en silent exe som kan benyttes, såfremt utrullingssystemet støtter utrulling av exe filer.

Den kan downloades her

Hvis utrullingssystemet ikke støtter exe filer, kan mvtextserver.api også utrulles. Det er denne lille filen, som legger seg inn i Adobe Reader mappen og dermed skabper integrasjonen mellom CD-ORD og Adobe Reader.
Den kan downloades her

6

Hvordan kan jeg dele profiler og fagordlister i CD-ORD?

Vi har laget en liten veiledning til hvordan man kan dele profiler og fagordlister i CD-ORD.
Du kan finne den HER

VIDEO OG VEILEDNINGER TIL CD-ORD 9.0

Ordforslag (IntoWords Cloud)

Sådan styrker du korrekturlæsning med ordforslag.

Prøver og eksamen (IntoWords Cloud)

Tips til at komme godt i gang.

Hovednummer:  46 85 99 60

mail: firmapost.mv@vitecsoftware.com