1

Systemkrav

Minimum:
Programmet fungerer i følgende browsere på PC og Mac.

Internet Explorer 9.0

Google Chrome 21.0

Safari 5.0

Mozilla Firefox 15.0

2

Intowords Cloud - Site Blocked

Får du denne feilen når du forsøker å få tak i IntoWords Cloud i Chrome

1. Tryk på de 3 prikkene oppe i høyre i chromebrowseren eller trykk (Ctrl+Shift+Del)
2. Tryk på Flere verktøy.
3. Tryk på Slett browserdata.

4. Sett hake i bare «Cookies og andre websitedata»
5. I «Rydd de følgende elementer fra» skal det stå  «altid» se bildet under.

6. Tryk «RYDD BROWSERDATA» og gjenstart Chrome og login i IntoWords Cloud igjen.

3

Hvordan installerer man IntoWords plugin til Google Chrome?

Du kan hente ‘IntoWords plugin til Google Chrome’ fra Chrome Store.
Vær oppmerksom at plugin kun kan benyttes sammen med browseren Google Chrome.

Hovednummer:  46 85 99 60

e-post: firmapost@mv-nordic.no