CD-ORD ikon

Support og inspirasjon til CD-ORD 10

Vi vil gjerne hjelpe deg med CD-ORD. Her kan du velge din versjon:

FAQ - OFTE STILTE SPØRSMÅL

Spørsmål og svar

1

Systemkrav

Systemkrav – CD-ORD 10

Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8.1 eller Windows 10.
Prosessorhastighet: 2,4 GHz eller tilsvarende – Intel I3 anbefales
Ram: 4 GB.
Harddiskplass: 10 GB.
Lydkort og evt. høyttalere.

2

Hvordan kan CD-ORD 10 rulles ut?

For å rulle ut CD-ORD eller stemmer til flere brukere, kan det være nødvendig med en MSI-utgave af programmet. Vi vil under vise deg hvor du finner MSI-filene for utrulling.

Først må du hente exe-filen fra downloadsiden: download.mikrov.no. Når filen er lastet ned, kan du pakke den ut med et utpakingsprogram, som WinRAR eller WinZip.

OBS: Vi har opplevd at MSI-filene ikke er med hvis man pakker ut filen med 7-Zip.

Når exe-filen er pakket ut, vil du få en mappe som alle filene ligger i. I denne mappen finner du MSI-filene som brukes til utrulling i diverse systemer.

I mappen ligger også en ‘Install.bat’. Den benyttes av vårt installasjonsprogram slik at det er mulig å installere flere features på én gang fremfor eksempelvis å starte fem installasjoner ved CD-ORD og stemmer. Du kan redigere denne ‘Install.bat’ slik at den passer deres behov.

Selve utrullingen varierer fra system til system. Det er vår erfaring at utrullingen av CD-ORD fungerer med:

• Citrix
  • GPO (Group Policy Object)
  • SCCM

Opplever du problemer eller uregelmessigheter i forbindelse med utrullingen kan du ta kontakt med oss på 46 85 99 60 eller firmapost@mv-nordic.no.

3

Opplesnings- og ordforslagsproblemer i Microsoft Word

Har du problemer med at CD-ORD ikke gir ordforslag eller opplesning i Microsoft Word? Feilen kan skyldes et integrasjonsproblem mellom CD-ORD og Word.

Følg denne veiledningen som hjelper deg med problemet:

1. Åpne Kontrollpanelet.

2. Under Programmer velger du Fjern et program. OBS: Microsoft Office blir ikke slettet.

3. Trykk på Microsoft Office, slik at den er markert og trykk deretter på Rediger.

4. Vælg derefter Onlinereparation og tryk på Reparer.

5. Etter reparasjonen skulle problemet være løst.

4

Feilmelding ved oppstart av CD-ORD 10 - "CD-ORD.exe - Systemfeil"

Hvis følgende feilmelding viser seg ved oppstart av CD-ORD 10 etter installasjonen, kan det skyldes at CD-ORD 9 tidligere har vært på PCen og at det har skjedd en feil under installasjonen.

En rask måte du kan løse problemet på, er ved å kjøre følgende oppdatering:

Avtale CD-ORD (Hvis du bruker Feide eller MV-Login):

http://support.mikrov.dk/Tools/dll-fix/cd-ord_10-0-0_da_mvid_dll-fix.exe

VIDEO OG VEILEDNINGER TIL CD-ORD 10

Installasjon CD-ORD 10

Nytt i CD-ORD 10

CD-ORD 10 - nå er det den som gjelder

Med nye farger, forenklet design og ekstra brukervennlig verktøylinje tar

CD-ORD ikon

CD-ORD

PC-basert lese- og skriveverktøy som gir støtte til dyslektikere og andre som trenger støtte til lesing og skriving.

Hovednummer:  46 85 99 60

e-post: firmapost@mv-nordic.no