Support og inspiration til IntoWords Mac

1

Minimum
Styresystem: OS X Yosemite 10.10

2

IntoWords Mac kan ikke aktiveres eller starte op

Hvis man tidligere har haft IntoWords Mac installeret på sin Mac, så kan man i visse tilfælde opleve, at man ved en reinstallation ikke kan få lov at aktivere programmet. Den vil melde, at licensnøglen er ugyldig eller tilhører et forkert produkt.

For at løse problemet er det nødvendigt at afinstallere IntoWords Mac, således at tidligere versioner af programmet ikke stadig figurerer i systemfilerne. Måden, det gøres på, er følgende:

1. Download dette oprydningsværktøj: itw-mac_remove.

2. Åbn Finder og vælg Overførsler.

3. Højreklik på filen itw-mac_remove.command og vælg Åbn.

4. Nu vil et hvidt vindue åbne, hvori dit Mac password skal indtastes.

OBS! Når du skriver dit password, vil du ikke kunne se indtastningen på skærmen. Skriv alligevel dit password og tryk Enter

5. Når værktøjet melder Proces udført, er oprydningen færdig, og programmet kan lukkes ned.

6. Hent IntoWords Mac 3.0.2 og installér det igen. Så vil problemet være løst.

3

Hvordan installerer man IntoWords Mac?

1. Hent IntoWords Mac.

2. Dobbeltklik på IntoWords.dmg, der befinder sig i mappen Overførsler.

3. Under Enheder i Finder-vinduet er der nu adgang til IntoWords Mac’s installationsprogram.

4. Dobbeltklik på installationsprogrammet.

5. Følg instruktionerne for at installere IntoWords.

6. Efter afslutning af installationen kan IntoWords startes ved at åbne programmappen eller Launchpad (kan findes i Docken).

4

Hvordan løser jeg problemet "Activation Helper Tool is not installed"?

Hvis du får fejlmeddelelsen Activation Helper Tool is not installed ved aktivering af IntoWords Mac, så følg disse punkter for at løse problemet:

1. Fjern IntoWords Mac ved at trække programmet hen i papirkurven.

2. Åbn Finder.

3. Tryk Command+shift+G

4. Skriv ~/library – Tryk alt+^

5. Find og slet mappen IntoWords.

6. Installér og aktivér IntoWords Mac.

5

Download af stemmer til IntoWords på Mac

Når du benytter dig af IntoWords til Mac, vil IntoWords anvende Apples egne systemstemmer. Disse systemstemmer er ofte valgt som standard på din Mac. Men du har mulighed for at få endnu flere stemmer til din IntoWords, hvis du ønsker det. Du skal blot følge denne korte vejledning.

1. Klik på Æbleikonet  oppe i venstre hjørne af skærmen og vælg Systemindstillinger.

2. Klik efterfølgende på Tilgængelighed.

3. Klik på Tale.

4. Klik derefter på Systemstemmer og vælg Speciel.

5. Sæt flueben ud for de stemmer, som du ønsker at bruge i IntoWords.

6. Genstart IntoWords, og du vil nu kunne gøre brug af de nye stemmer.

VIDEO & VEJLEDNINGER TIL IntoWords Mac

Installation af IntoWords Mac

Sådan installerer du IntoWords Mac.

Tjekliste (IntoWords Mac)

Tjeklisten er en guide, der får dig godt i gang med de væsentligste funktioner når du skal bruge IntoWords til Mac.

Aktiviteter til Ordblindhed

Forslag til læse- og skrivetrænende aktiviteter,
som du kan bruge i din undervisning.
Udarbejdet af Lenni Gottlieb .

Fagordlister (CD-ORD og IntoWords)

Her kan du hente og tilføje fagordlister fra forskellige forlag og derved udvide dit ordforråd i CD-ORD.

Ordpatrulje …elev til elev læring

Læse- og skrivestrategier med effekt

Eksamen (IntoWords Mac)

Sådan får du mest muligt ud af IntoWords Mac ved eksamen

Afinstallation af IntoWords Mac

Sådan afinstallerer du IntoWords Mac.

Alle kan lære sprog med CD-ORD og IntoWords

Vidste du, at læse- og skriveværktøjerne CD-ORD og IntoWords kan

Åbningstider

Intern salg:
mandag-torsdag: 9-15
fredag: 9-14

Support:
mandag-torsdag: 9-15
fredag: 9-14