Support og inspiration til IntoWords iPad

1

Minimum
Enheder: iPad 2
Operativsystemer: iOS 6.1

2

Hvorfor taler IntoWords iPad ikke dansk?

Den seneste version af IntoWords til iPad er en multi-language udgave, der som standard læser op og giver ordforslag på engelsk.
Efterfølgende henter du så den eller de sprogpakker, du skal bruge – fx til oplæsning og ordforslag på dansk.

Du downloader nemt den gratis danske sprogpakke inde fra produktlisten:

3

Hvorfor kan man ikke sende doc/docx til IntoWords iPad?

IntoWords iPad håndterer kun txt filer.

4

Hvordan indløser man et gavekort i App Store?

Afspil videoen for at se hvordan man indløser et gavekort til App Store.

5

Hvordan får jeg adgang til IntoWords iPad?

Privatkunder kan få adgang til IntoWords iPad ved at købe sig adgang. Aftalekunder kan få adgang til IntoWords iPad ved at logge ind med et UNI-Login eller et MV-Login.

VIDEO & VEJLEDNINGER TIL IntoWords iPad

IntoWords iPad – Sprog, Tysk, Engelsk

Aktiviteter til Ordblindhed

Forslag til læse- og skrivetrænende aktiviteter,
som du kan bruge i din undervisning.
Udarbejdet af Lenni Gottlieb .

Gennemgang af tastatur (IntoWords iPad)

Tastaturet følger dig, uanset hvor du vil skrive – og hvis du skifter sprog, tilpasser tastaturet sig til det valgte sprogs alfabet. Dine profilindstillinger lagres i skyen, så du genfinder dem i fx IntoWords Cloud og IntoWords Android.

OCR (IntoWords iPad)

Få dit postkort læst op.

Ordpatrulje …elev til elev læring

Læse- og skrivestrategier med effekt

PDF: IntoWords iPad Tjekliste

Tjeklisten er en guide, der får dig godt i gang med de væsentligste funktioner i IntoWords iPad.

Alle kan lære sprog med CD-ORD og IntoWords

Vidste du, at læse- og skriveværktøjerne CD-ORD og IntoWords kan

Salg: man-tors: 9-15, fre: 9-14
Support: man- tors 8-15 og fre 9-14.