Håndskanner logo

Support til Håndskanner og C-Pen

1

Systemkrav

Håndskanner:
CanoScan LiDE 220 Scanner driver v.1.01
Windows 8.1/8.1×64/8/8×64/7/7z64/Vista/vista64/XP

C-Pen:
For systemkrav til C-Pen henviser vi til C-Pens hjemmeside.

2

Hvorfor lyser håndskanner indikatorlampen rødt når jeg scanner?

Hvis indikatorlampen lyser rødt når du scanner, betyder det at du scanner for hurtigt. Afbryd scanningen, og start på ny.

3

Specifikationer for Håndskanner (MT4090)

Specifikationerne for Håndskanner (MT4090) er følgende:

Mål: 255 x 30 x 30 mm
Vægt: 156 g
Skannerbredde: 216 mm (A4)
Filformat: JPG og PDF
Maks. skannerhastighed: 2 sekunder (ved color 300 dpi)
Opløsning: op til 900 dpi
Strøm: 2 stk. AA-batterier
Kort: Micro SD-kort
Port: USB port

4

Sådan bruger du håndskanneren

1. Før håndskanneren hen over papiret med den tekst, du vil læse. Skanneren affotograferer og gemmer tekstsiden som billedformat (JPG eller PDF).
  2. Oversæt filen direkte med SkanRead, eller overfør filerne til en computer via en USB-forbindelse.
  3. Brug et OCR-program til at konvertere filerne til et format, som du kan få læst op eller redigere i. CD-ORD og IntoWords Cloud kan både OCR-behandle og læse teksten op for dig.
5

Hvor kan jeg downloade software til C-Pennen?

Softwaren til C-pen Core MAC og Windows kan du hente på producentens egen hjemmeside https://cpen.com/contact/knowledgebase/?_categories=downloads

6

C-Pen på Mac

Hvis din Mac ikke vil registrere, når du scanner med en C-Pen, er det nødvendigt, at du foretager en lille indstilling. Vi vil her vise dig hvordan, så du kan komme i gang med brugen af din C-Pen. Tryk på æbleikonet oppe i venstre hjørne og herefter på Systemindstillinger. Klik på knappen C-Pen Core Settings, og sæt flueben i højre side ud for Enable Input Method.

Nu vil C-Pennen virke, når du scanner en tekst.

VIDEO & VEJLEDNINGER TIL Håndskanner og C-Pen

Håndskanner og Skannerpen Tjekliste

Tjeklisten er en guide, der får dig godt i gang med håndskanner og skannerpen.

Ordblindhed kommer ikke i 'one size'

Kristian Bjerre er – ifølge eget udsagn – så ordblind,

Håndskanner logo

Håndskanner

Lille, mobil håndskanner, der gør tekster tilgængelige for oplæsning

Salg: man-tors: 9-15, fre: 9-14
Support: man- tors 8-16 og fre 9-16.