Håndskanner logo

Support til Håndskanner

1

Systemkrav

CanoScan LiDE 220 Scanner driver v.1.01
Windows 8.1/8.1×64/8/8×64/7/7z64/Vista/vista64/XP

2

Brugervejledning (engelsk)

3

Hvorfor lyser indikatorlampen rødt når jeg scanner?

Hvis indikatorlampen lyser rødt når du scanner, betyder det at du scanner for hurtigt. Afbryd scanningen, og start på ny.

4

Specifikationer for Håndskanner (MT4090)

Specifikationerne for Håndskanner (MT4090) er følgende:

Mål: 255 x 30 x 30 mm
Vægt: 156 g
Skannerbredde: 216 mm (A4)
Filformat: JPG og PDF
Maks. skannerhastighed: 2 sekunder (ved color 300 dpi)
Opløsning: op til 900 dpi
Strøm: 2 stk. AA-batterier
Kort: Micro SD-kort
Port: USB port

5

Sådan bruger du håndskanneren

1. Før håndskanneren hen over papiret med den tekst, du vil læse. Skanneren affotograferer og gemmer tekstsiden som billedformat (JPG eller PDF).
  2. Oversæt filen direkte med SkanRead, eller overfør filerne til en computer via en USB-forbindelse.
  3. Brug et OCR-program til at konvertere filerne til et format, som du kan få læst op eller redigere i. CD-ORD og IntoWords Cloud kan både OCR-behandle og læse teksten op for dig.

VIDEO & VEJLEDNINGER TIL Håndskanner

Håndskanner og Skannerpen Tjekliste

Tjeklisten er en guide, der får dig godt i gang med håndskanner og skannerpen.

Ordblindhed kommer ikke i 'one size'

Kristian Bjerre er – ifølge eget udsagn – så ordblind,

Håndskanner logo

Håndskanner

Lille, mobil håndskanner, der gør tekster tilgængelige for oplæsning