C-Pen logo

Support til C-Pen

Lad os hjælpe dig med C-Pen

1

Systemkrav

For systemkrav til C-Pen henviser vi til C-Pens hjemmeside.

2

Hvor downloades softwaren?

Softwaren til C-pen Core MAC og Windows kan du hente på producentens egen hjemmeside www.cpenshop.com.

3

C-Pen på Mac

Hvis din Mac ikke vil registrere, når du scanner med en C-Pen, er det nødvendigt, at du foretager en lille indstilling. Vi vil her vise dig hvordan, så du kan komme i gang med brugen af din C-Pen. Tryk på æbleikonet oppe i venstre hjørne og herefter på Systemindstillinger. Klik på knappen C-Pen Core Settings, og sæt flueben i højre side ud for Enable Input Method.

Nu vil C-Pennen virke, når du scanner en tekst.

VIDEO & VEJLEDNINGER TIL C-Pen