Support til administration af MV-ID og UNI-C

1

Tilknyt elever og klasser i UNI-Cs administrationssystem

Sådan tilføjer du brugere og klasser i UNI-Cs brugeradministation:

UNI-Cs brugeradministration - tilføj elever og klasser

2

MV-ID Administration

1. Efter vi har oprettet dit login som MV-administrator, kan du begynde at bruge MV-ID Administration til at oprette logins til MV-Nordics produkter. Tilgå denne side: mvidadmin.vitec-mv.com/login

2. Vælg om du vil logge ind som Skole eller Erhverv, før du trykker på MV-Login.

Skole: Kommuner, institutioner og undervisere skal vælge fanen Skole.
Erhverv: Firmaer skal vælge fanen Erhverv og indtaste navnet på firmaet.

3. Når loginet er gennemført, skal du trykke på pilen ud for jeres navn.

4. I panelet til venstre kan du nu oprette klasser (for skoler) eller oprette/ændre brugere.

1. Class List: Viser listen med alle oprettede klasser.
2. Create Class: Opret klasser for at inddele i grupper.
3. User list: Her kan du ændre eksisterende brugeres password osv.
4. Create User: Her kan du oprette en bruger med specifik rolle og automatisk oprettelse af password.
5. Import Users: Giver mulighed for at oprette mange brugere med præudfyldte brugernavne, navne, passwords og roller. Du kan downloade en skabelon (template), som du kan åbne op i Excel fra siden.