Matematikleg Flex logo

Support og inspiration til Matematikleg Flex

2

Se materialer til senior

3

Mine data kan ikke ses

Hvis du oplever, at data ikke er tilgængelige eller synlige i programmerne, så kontakt vores support på telefon 63 12 60 15 eller send en mail til support@mv-nordic.dk. Så sørger vi for at genetablere data.
Ved henvendelsen til os er det en stor hjælp, hvis du kan angive navnet på skolen/institutionen samt et brugernavn for en bruger af programmet.

4

Mine elever (brugere) kan ikke ses

Dette kan skyldes et eller flere af disse scenarier:

1. CPR-nummeret på eleven er ikke validt i UNI-Login
    Løsningen er at tilknytte CPR-nummer til eleven i UNI-Cs brugeradministration – se hvordan her.
  2. Eleven er ikke tilknyttet nogen klasse i UNI-Login
    Løsningen er at tilknytte klasse til elev i UNI-Cs brugeradministration – se hvordan her.