Support og inspiration til IntoWords Cloud

Vælg version

1

Systemkrav

Minimum:
Programmet fungerer i følgende browsere på PC, Mac og Chromebook:

Google Chrome

Safari

2

IntoWords Cloud - Site Blocked

Får du nedenstående fejl når du forsøger at tilgå IntoWords Cloud i Chrome

1. Tryk på de 3 prikker oppe i højre i chromebrowseren eller tryk (Ctrl+Shift+Del)
2. Tryk på Flere værktøjer.
3. Tryk på Slet browserdata.

4. Sæt kun flueben i “Cookies og andre websitedata”
5. I “Ryd de følgende elementer fra” skal den stå til “altid” se billedet herunder.

6. Tryk “RYD BROWSERDATA” og genstart Chrome og login i IntoWords Cloud igen.

3

Hvordan installerer man IntoWords plugin til Google Chrome?

Du kan hente ‘IntoWords plugin til Google Chrome’ fra Chrome Store.
Bemærk at plugin kun kan benyttes sammen med browseren Google Chrome.

4

Hvorfor viser statistik-modulet i IntoWords Cloud ikke brugerens fejltyper?

I forbindelse med den nye EU Persondataforordning (GDPR – the General Data Protection Regulation) den 25. maj foretager vi nogle midlertidige ændringer i Statistik-modulet i IntoWords Cloud: For at sikre den enkelte bruger bedst muligt og overholde den nye datalov, har vi valgt midlertidigt at fjerne statistik over brugerens fejltyper.

Det betyder, at når du klikker på kategorien Ordforslag for at se statistik over brug af ordforslag og fejltyper, så vil følgende bokse være tomme og uden data: “Fejltyper ialt”, “Antal fejltyper” og “Oversigt over fejltyper”.

Vi arbejder naturligvis frem mod en ny og bedre løsning, der på flere måder vil fungere bedre for kunderne og brugerne.

5

Sådan ændrer du menusproget i IntoWords Cloud

Er menuerne i IntoWords Cloud på engelsk, eller mangler der nogle funktioner? Det kan skyldes, at Google Chrome-browseren er indstillet til et andet sprog end dansk. For at ændre det til dansk skal du gøre følgende:

1. Tryk på de tre prikker oppe i højre hjørne i Google Chrome.

2. Tryk på Indstillinger.

3. Scroll nederst på siden og tryk på Vis avancerede indstillinger.

4. Find afsnittet Sprog og klik på pilen som vist på billedet.

5. Hvis du ikke har Dansk på listen, så find den under Tilføj sprog.

6. Tryk på de tre prikker ud for Dansk, og sæt flueben i Vis Google Chrome på dette sprog. Husk at Dansk altid skal stå øverst på listen.

7. Genstart Google Chrome og sproget vil nu være på Dansk.

VIDEO & VEJLEDNINGER TIL IntoWords Cloud

IntoWords Cloud (1:10) – Installations Guide

IntoWords Cloud (2:10) – Login Hjælp

IntoWords Cloud (3:10) – Brugerflade Introduktion

IntoWords Cloud (4:10) – Læsestrategier

Download opgaven herunder og åbn den i IntoWords-appen PDF.

NIVEAU 1

NIVEAU 2

IntoWords Cloud (5:10) – Skrivning

Download opgaven herunder og åbn den i IntoWords-appen PDF.

NIVEAU 1

NIVEAU 2

IntoWords Cloud (6:10) – Jokertegn

Download opgaven herunder og åbn den i IntoWords-appen PDF.

NIVEAU 1

NIVEAU 2

IntoWords Cloud (7:10) – OCR behandling af PDF

Download pdf-filen herunder og OCR-behandl den i IntoWords-appen PDF.

OCR PDF

IntoWords Cloud (8:10) – Ordbog

Download opgaven herunder og åbn den i IntoWords-appen PDF.

NIVEAU 1

Niveau 2

IntoWords Cloud (9:10) – Fagordlister

Download opgaven herunder og åbn den i IntoWords-appen PDF.

NIVEAU 1

NIVEAU 2

IntoWords Cloud (10:10) – Skriv

Download opgaven herunder og åbn den i IntoWords-appen PDF.

SKRIV PDF

PDF: IntoWords Cloud Tjekliste

Tjeklisten er en guide, der får dig godt i gang med de væsentligste funktioner i IntoWords Cloud.

Skriveskabeloner (IntoWords Cloud)

Hvorfor er det smart med skriveskabeloner i IntoWords Cloud? Margit Gades skabelonsamling

Ordpatrulje …elev til elev læring

Læse- og skrivestrategier med effekt

Aktiviteter til Ordblindhed

Forslag til læse- og skrivetrænende aktiviteter,
som du kan bruge i din undervisning.
Udarbejdet af Lenni Gottlieb .

Eksamen på særlige vilkår (CD-ORD og IntoWords)

Webinar om at gå til eksamen på særlige vilkår med CD-ORD og IntoWords.
Åbn PDF herunder og se en sammenfatning af reglerne.

PDF

Eksamen (IntoWords Cloud)

Sådan får du mest muligt ud af IntoWords Cloud ved eksamen

Ordforslag (IntoWords Cloud)

Sådan styrker du korrekturlæsning med ordforslag.

Gendan profil (IntoWords Cloud)

Gendan indstillingerne for din profil.

Google Docs (IntoWords Cloud)

Sådan bruges IntoWords Cloud, når du arbejder med Google Apps.

Login (IntoWords Cloud)

Sådan logger du på med Uni- eller MV-login.

Margit Gade-skabeloner (IntoWords Cloud)

Ekstra støtte til at skrive og strukturere tekster.

OCR (IntoWords Cloud)

OCR-behandling af PDF-dokumenter.

Office 365 (IntoWords Cloud)

Sådan bruges IntoWords Cloud, når du arbejder med Office 365.

Oplæsning (IntoWords Cloud)

Sådan får du dine PDF’er læst op.

Prøver og eksamen (IntoWords Cloud)

Tips til at komme godt i gang.

Stemmer (IntoWords Cloud)

Det er enkelt at skifte mellem stemmer og sprog.

Præsentation af CD-ORD og IntoWords

Præsentation af CD-ORD og IntoWords.

CD-ORD og IntoWords til Folkeskolens prøver og Nationale Test

Elever, der til daglig bliver kompenseret med CD-ORD og IntoWords

Salg: man-tors: 9-15, fre: 9-14
Support: man- tors 8-15 og fre 9-14.